Jalostusori Duendecillo P tulee astumaan Suomeen kaudella 2020 !

Tutustu tarkemmin Peikkoon ja varaa ori tammallesi kotisivujen kautta.

Jalostusori Duendecillo P tulee astumaan Suomeen kaudella 2019 !

Tutustu tarkemmin Peikkoon ja varaa ori tammallesi kotisivujen kautta.

VARAA ORI

SIITOSTAMMAT

JALOSTUSORIIT

KASVATIT

HEVOSKASVATUS

Kasvatan hevosia pienessä mittakaavassa, jolloin kaikkein tärkein asia on laadukas ja terve siitostamma. Ensimmäisen tammani Patrician ostin Ruotsista vuonna 1995 , ja sen emä Pärlemo oli Elit-tamma, joka oli palkittu myös vuoden tammana. Patrician tytär Apres Pearl (i-Midt-West Ibi-Light) on palkittu valioarvolla jälkeläisistään ja on mm. Duendecillo P :n emä. Tästä fantastisesta tammanlinjasta minulla on siitostammana nyt Snezhana P (St.Schufro-Romanov-Midt-West Ibi-Light) . Saksasta olen ostanut vuonna 2020 kollegalta, Christine Beukelta tamma Fayettan (Fantastic-Tuareq), joka on palkittu I p (41,5 p) . Näiden lisäksi Giovanna P (Grand Galaxy Win-Duendecillo P) siirtymässä siitostammaksi (palkittu I p) .  Vuonna 2024  Fayetta ja Giovanna varsovat molemmat oriista Extreme U.S

Tällä hetkellä paras kasvattini on Hannover- ja FWB-kantakirjaan hyväksytty ori Duendecillo P (BH Romantic), joka kilpaili menestyksekkäästi kansainvälisellä GP-tasolla.

Ainoa tapa pärjätä kasvatuksessa on panostaa hyviin tammoihin ja ainakin minulla se on tuottanut tulosta. Vuosittain meillä syntyy yhdestä neljään varsaa, mikä on mielestäni meille sopiva määrä. Näistä pienistä määristä huolimatta vuonna 2014 Kyvyt Esiin -askellajifinaalin voittaja sekä Laatuarvostelun askellajihevosten kakkonen olivat molemmat tammalinjani tuotoksia. Samoin Vuonan 2015 Derby 2 ja Laatukilpailuvoittaja olivat meidät tammanlinjasta. Kasvatustoiminnan lisäksi toimin eläinlääkärinä ja oriaseman pitäjänä.

HINNASTO

Hinnastosta löydät ajantasaiset hinnat liittyen Duendecillo P:n varaus-, tiineys- sekä varsamaksuista. Lisäksi yleiset siemennysmaksut sekä hoitomaksut. Mikäli haluat lisätietoa muista palveluista sekä hinnoista, ota yhteyttä anne.niemi@fimnet.fi.

 

MUISTILISTA TAMMAN OMISTAJILLE:

• Huolehdi, että tammallasi on voimassa oleva influessarokotus, ja suosittelemme rokotusta myös EHV-1 ja EHV-virusta vastaan. 
• Sperman tilaukset on tehtävä edelliseen iltaan klo 22.00 mennessä.
• Varsomisesta ilmoitettava heti oriasema Anne Niemelle
• 1 kk sisällä Suomen Hippokseen palauttamalla astutuslomake paikalliseen hevosjalostusliittoon.

Yhteydenotot ja kyselyt puhelimitse 0400-166325 tai sähköpostitse anne.niemi@fimnet.fi