Duendecillo P astuu Suomessa kaudella 2022 !

Nightflyer T ja Dein Liebling P (i. Duendecillo P)

 

Duendecillo P

i. Blue Hors Don Romantic
e. Apres Pearl
ei. Midt-West Ibi-Light 

» Sukutaulu (sukuposti.net)

S. 2004, 171 cm,  R04-1001 DVH 936, FWB, Hannoveraner Verband, DWB 2007

Testattu WFFS-varalta: N/N ei kanna ko. geeniä.

Duendecillo P eli Peikko kantakirjattiin 3-vuotiaana Tanskassa ensimmäisenä FWB-hevosena vuonna 2007. Samana vuonna kantakirjattiin mm. BH Zack ja Skovens Rafael. Peikko suoritti myös 10 päivän suorituskokeen testin Vilhemsborgissa ja sai siten jalostukseenkäyttöoikeuden Tanskaan v. 2007. 4-vuotiaana ori kantakirjattiin Suomessa suorituskyvyn kokeen voittajana ja orilautakunnan puheenjohtaja kuvailikin oria suomalaisen ratsuhevoskasvatuksen helmeksi.  Ori on kantakirjattu Hannoverissa vuonna 2014.

Peikko on palkittu jälkeläisitään AB- palkinnolla ja ori sopii parhaiten tammoille, joilla on hyvä ravi. Ori periyttää erinomaista laukkaansa ja rohkeuttaan ja hyvää ratsastettavuutta jälkeläisiinsä. Oriin jälkeläiset hyppäävät myös erinomaisesti.

 

Vuonna 2011 marraskuussa ori siirtyi Jeanna Högbergin valmennukseen ja tuloksia alkoi tulla välittömästi. Vuonna 2014 ori on kilpaillut kansainvälisesti small tour-luokkia menestyksekkäästi niin Vidaubanissa kuin Rotterdamissa sekä debytoinnut GP tasolla. Vuoden paras saavutus kilpailutulosten lisäksi on oriin kantakirjaaminen Verdenissä 9.12.2014 Hannover-kantakirjaan. Oriista maksetaan lisenssi vuonna Hannoveraner Verbandiin ja siten oriin jälkeläisiä voidaan rekisteröidä sekä FWB- että Hannover-kantakirjoihin.

Ori on Suomessa vaikuttaneista oreista ainoa, joka kilpailee menestyksekkäästi kansainvälisellä GP tasolla. Ori on valiomerkkipisteissä Suomessa sijalla 1. ja  FEI:n listalla 100 parhaan joukossa.

Jeanna Högberg:
”Duendecillo on ori, jolle on ollut helppoa oppia kaikki asiat aina Grand Prix-tasolle asti. Oriilla on erittäin hyvä takajalkojen aktiivisuus ja  erittäin hyvä laukka. Piaffe ja passage ovat helppoja oriille. Duendecillo on myös ori, jolla on hyvä kilpailupsyyke ja ori herättää huomiota kaikkialla.”

Anna Hassö:
¨Olen nähnyt muutamia Duendecillo P jälkeläisiä valmennuksissa Suomessa ja niillä kaikilla on hyvä tekniikka ja super asenne hyppäämiseen . Tämä yhdistettynä erinomaisiin liikkeisiin tekee oriista erittäin mielenkiintoisen kenttähevosjalostuksessa.¨

Hinnat:
Varaus: 400 e (sis alv 24%)
Tiineysmaksu  70 vrk: 1100 e (sis alv 24%)
tai vaihtoehtoisesti varsamaksu 1500e (sis alv 24%)  
Siirtomaksu: 200 e / 1.  lähetys  (sis alv 24%), seuraavat lähetykset 80e (sis alv 24%) .