Duendecillo P astuu Suomessa kaudella 2023 !

Nightflyer T ja Dein Liebling P (i. Duendecillo P)

 

Duendecillo P

i. Blue Hors Don Romantic
e. Apres Pearl
ei. Midt-West Ibi-Light 

» Sukutaulu (sukuposti.net)

S. 2004, 171 cm,  R04-1001 DVH 936, FWB, Hannoveraner Verband, DWB 2007

Testattu WFFS-varalta: N/N ei kanna ko. geeniä.

Duendecillo P eli Peikko kantakirjattiin 3-vuotiaana Tanskassa ensimmäisenä FWB-hevosena vuonna 2007. Samana vuonna kantakirjattiin mm. BH Zack ja Skovens Rafael. Peikko suoritti myös 10 päivän suorituskokeen testin Vilhemsborgissa ja sai siten jalostukseenkäyttöoikeuden Tanskaan v. 2007. 4-vuotiaana ori kantakirjattiin Suomessa suorituskyvyn kokeen voittajana ja orilautakunnan puheenjohtaja kuvailikin oria suomalaisen ratsuhevoskasvatuksen helmeksi.  Ori on kantakirjattu Hannoverissa vuonna 2014.

Peikko sopii parhaiten tammoille, joilla on hyvä ravi. Ori periyttää erinomaista laukkaansa ja rohkeuttaan ja hyvää ratsastettavuutta jälkeläisiinsä. Oriin jälkeläiset hyppäävät myös erinomaisesti ja soveltuvat siten myös kenttähevosiksi !

Duendecillo P  aka Peikko was approved for breeding in Denmark 2007 (DWB)  . He was approved as a stallion test winner 2008 in Finland (FWB /Finnish warmblood). He is as well approved in Hannover Verband 2014 .  He fits best for mares with a good trot. He himself leaves absolutely fabulous canter and good ridebility . His offspring are good jumpers and fit for eventing as well. 

 

Vuonna 2011 marraskuussa Peikko siirtyi Jeanna Högbergin valmennukseen ja tuloksia alkoi tulla välittömästi.  Peikko kilpaili ensin kansainvälisesti pikkukierroksella menestyksekkäästi ja sen jälkeen GP-tasolla ollen lopulta Ruotsin maajoukkuessa Nations Cup -kilpailuissa .  Paras suoritus osuu varmaan Falsterbon CDIO5 -tasolla 3.sija GP Freestylessä  73% tuloksella.

Ori on Suomessa vaikuttaneista oreista ainoa, joka kilpailllut menestyksekkäästi kansainvälisellä GP tasolla. Ori on ollut valiomerkkipisteissä Suomessa sijalla 1. ja  FEI:n listalla 100 parhaan joukossa. Nykyään ori on eläkkeellä kotonaan ja on käytössä jalostukseen kaikille tammoille.

 

With his rider Jeanna Högberg Peikko has competed on the highest possible GP-level in Europe and being on Swedens winning Nations Cup team several times .  Today he is at home in Finland and he has a good quality EU approved frozen semen. Semen orders by +358400166325 or e-mail anne.niemi@fimnet.fi

Jeanna Högberg:
”Duendecillo on ori, jolle on ollut helppoa oppia kaikki asiat aina Grand Prix-tasolle asti. Oriilla on erittäin hyvä takajalkojen aktiivisuus ja  erittäin hyvä laukka. Piaffe ja passage ovat helppoja oriille. Duendecillo on myös ori, jolla on hyvä kilpailupsyyke ja ori herättää huomiota kaikkialla.”

Anna Hassö:
¨Olen nähnyt muutamia Duendecillo P jälkeläisiä valmennuksissa Suomessa ja niillä kaikilla on hyvä tekniikka ja super asenne hyppäämiseen . Tämä yhdistettynä erinomaisiin liikkeisiin tekee oriista erittäin mielenkiintoisen kenttähevosjalostuksessa.¨

Hinnat/prices (hinnat sisältävät ALV / prices. include VAT)
Varaus/reservation: 400 e
Tiineysmaksu/pregnancy   70 vrk/days : 1100 e 
tai vaihtoehtoisesti varsamaksu /or you can choose a fee for a live foal : 1500e  
Siirtomaksu (Suomi/Finland) : 200 e / 1.  lähetys  (sis alv 24%), seuraavat lähetykset 80e (sis alv 24%) . Siirtomaksut kaudelle 2023 ovat vielä avoimena ja ne laskutetaan todellisten kulujen mukaan.  Katso hinnasto!
Transport fee (other European countries) : DHL